office@digitalrealitylab.com

Поръчай собствена 3D Фигурка! Или направи специален подарък на хората, които обичаш!

Тук ще научиш защо 3D Фигурките са:

Дни
Часа
Минути
Секунди

Какво всъщност са 3D Фигурките?

×
Виж специалните цени сега!

За какво са подходящи 3D Фигурките?

Семейни 3D портрети

Семейството е на първо място преди кариерата и преди самите нас!

Защото без семейството, другите неща нямат значение. Ето защо 3D Фигурката е едно от най-специалните преживявания, които може да си подарите. Тя е:

Семейни 3D портрети

Семейството е на първо място преди кариерата и преди самите нас!

Защото без семейството, другите неща нямат значение. Ето защо 3D Фигурката е едно от най-специалните преживявания, които може да си подарите. Тя е:

3D портрети на двойки

Няма по-голямо щастие от това да намериш правилният спътник в живота си!

Защото няма как да сме истински щастливи ако до нас не е правилният партньор. А когато сме открили този специален за нас човек може да използваме силата на 3D, за да:

3D портрет за приятели

Живота би бил толкова скучен без приятели, с които да го споделим!

Защото те са винаги с нас, както в добрите, така и в трудните моменти. Сега може да уловиш специалната връзка с твоят най-добър приятел и да я запечаташ за винаги. 3D Фигурките ви дават възможността да:

Персонален 3D портрет

Важно е да не забравяме да се погрижим и за самите себе си!

Защото няма как да дадем на другите и на света, ако емоционалният и психически резервоар в самите нас е изчерпан. Позволи си да направиш нещо специално за себе си! Чрез персоналната 3D Фигурка ти:

3D портрет за специален момент

Не е важно дали ще достигнем дестинацията си, а дали ще се насладим на пътешествието!

Защото специалните моменти са това, което определя качеството на нашият живот. За това е важно да се насладим на тези моменти, да ги уловим и да ги задържим, да сме благодарни за тях. А благодарение на 3D Фигурките можеш да:

3D портрет за атлетични постижения

Здрав дух в здраво тяло! И всички сме чували, че тялото е храма на душата.

И това е така, защото резултатите, които постигаме с нашето тяло са свързани със силата на духа, с дисциплина и постоянство. А когато сме постигнали атлетичните резултати ние можем чрез 3D Фигурките да:

3D портрет на твоето хоби

Никой човек не е истински щастлив без хоби!   – Уилям Ослър

А това е така, защото чрез нашето хоби ние се потапяме в момента, губим усет за времето и се наслаждаваме на дейност, която наистина обичаме.  Чрез 3D Фигурките ние можем да:

3D портрет на твоето призвание

Да, това е Дивна!

Призванието в живота ни дава емоционалният заряд да преследваме целите и да се стремим към усъвршенстване!

Това е така, защото голяма част от удовлетворението в живота е свързано с усещането за прогрес. Благодарение на 3D фигурките ние можем да:

3D портрет на красотата

Красотата ще спаси света! – Фьодор Достоевски

Защото трябва да се радваме на живота, да празнуваме красотата и да сме благодарни за нея. А 3D Фигурките са перфектният начин да направим това. Те са толкова повече от плоската снимка, която гледаме на екрана. Освен това чрез 3D Фигурките ние можем да:

3D портрети на твоя екип

Ако искаш да стигнеш бързо върви сам. Ако искаш да стигнеш далеко вървете заедно!

Защото никой не е постигнал истински успех без помощта на другите. А тези, които ни помагат по пътя ни заслужават нашата благодарност и признателност. Те заслужават да се превърнат в 3D Фигурки, които за винаги да им напомнят, че са направили правния избор, когато са решили да ни помогнат по нашият път.

Подаръци!

Ваучера за 3D Фигурка е перфектният подарък за всеки близък, приятел, роднина или любим!

Това е така, защото чрез него запазвате момента на изненадата и давате възможността на получателя да изпита тръпката на уникалното преживяване. Освен това:

Какъв е процеса за да имаш и ти 3D Фигурка?

Каква е стойността на подобен процес?

Стъпка 1: Професионална фотосесия на специалното ни оборудване със 112 камери

С това оборудване сканираме професионални актьори, за да ги превърнем в 3D герой за филми и игри. Клиентите ни идват от различни краища на Европа, за да го използват. Други се свързват с нас от други континенти. Едва шепа студия в цял свят притежават такова оборудване.

Сега и ти имаш възможността да се докоснеш до магията на Холивуд и то без да се налага да платиш:

Стъпка 2: Създаване и обработка на дигиталният 3D модел

За да превърнем снимките в 3D модел използваме специализирани софтуери. Също така всеки модел преминава през внимателна обработка на ръка. Това се прави от професионалисти, които в индустрията наричаме 3D Артисти. Това е бавен процес, които изисква дългогодишен опит.

Твоят личен модел ще бъде внимателно обработен чрез същия процес, които използваме, за да създадем 3D герой за игра и няма да ти коства:

Стъпка 3: 3D принтиране и обработка на физическият продукт

Финалната фаза е превръщането на дигиталният 3D модел във физически обект. Това се случва чрез 3D принтиране, а крайният резултат минава през специална обработка, която включва – зачистване, шкурене, грундиране, лепене и тн.

Твоята фигурка ще премине през ръцете на едни от най-добри специалисти в областта на 3D принтирането в България и няма да ти струва:

Цената на 3D Фигурката се определя от вида ѝ

Всяка 3D Фигурка идва с 30 дневна 100% гаранция!

Ако поради някаква причина не харесаш фигурката си, просто я връщаш, а ние на теб сумата на 100%!

3D Фигурките са за:

3D Фигурките НЕ са за:

Често задавани въпроси:

Въпрос: Мога ли да изпратя снимка и да направите 3D Фигурката?
Отговор: Не. За да създадем този изключително детайлен 3D модел ние използваме специализираното ни оборудване със 112 камери, което снима от всички страни в един и същи момент. Ако и вие имате такова оборудване, тогава да, може да се снимате с него и да ни изпратите снимките, за да създадем 3D Фигурката.

Въпрос: Къде се намира студиото ви?
Отговор: Намираме се на улица Липник 123, Русе, Бизнес Парк Русе, Корпус А, ет 5.

Въпрос: Искам да направя специална поръчка отвъд основните който предлагате, как мога да направя това?
Отговор: Свържете се с нас по e-mail: office@digitalrealitylab.com или по телефон 0883 475 815

Въпрос: Ще ми предложите ли отстъпка ако поръчам комбинация от няколко 3D Фигурки?
Отговор: Да, свържете се с нас по телефон или емайл преди да направите поръчката си, за да получите преференциални условия.

Въпрос: Защо услугата ви струва толкова, не може ли да ми направите фигурка за 100лв?
Отговор: Напълно разбираме как на пръв поглед цените може да изглеждат високи. Когато получим такъв въпрос обикновено задаваме обратен: Къде сте виждали подобна услуга, която да струва по-малко? Отговор не получаваме, но проучванията ни показват следното. Подобна услуга ( но с различна технология и много по-ниско ниво на детайл ) се предлага в няколко европейски страни. Цените варират между Е300 и Е600.

office@digitalrealitylab.com
Диджитъл Реалити Лаб ООД @2023 – Липник 123, Русе, Корпус А, ет 5; Телефон: 0883 475 815 – Privacy Policy – Общи условия